Til info

Til info

Som dere sikkert har fått med dere, er de nye plassene nå klare for bruk. Det henger oppslag ved porten til nybrygga med oversikt over plassene. Det har vært litt rokkering og utbytting, så det er ikke sikkert oversikten stemmer helt. Oppdatert oversikt kommer, ellers er det bare å ringe meg eller Tore Buås.

 

Vi har vi som tidligere nevnt fått vår egen nettside; www.sparbuhavn.no
Her legges det ut litt info og bilder. Gå gjerne inn og registrer din egen bruker.

 
I dag hadde vi litt hardt vær igjen, og jeg tillater meg å minne dere alle om å sjekke fortøyninger og fendere; det er fortsatt en del slakke fortøyninger der ute… Ta gjerne en tur ned på havna under slike forhold som i dag, det kan være en påminner om hvordan fortøyningen din er! (det røsket bra i enkelte båter)
 
Legger ved litt info om fortøyning
 
Fortsatt god båtsesong!
Hilsen AntonR, Leder.